Bodajk-Gaja-völgyi Mikulás teljesítménytúra

Teljesítménytúra!

Bodajk-Gaja-völgyi Mikulás 10/25 - 2017.12.02 (szombat)

Ismét itt a tél, Bodajk és a megunhatatlan Gaja-völgy hamarosan megtelik ünnepi hangulattal. A táj a csupasz fák ellenére is nagyon szép és változatos, a csobogó patak – majd ha fagy – csilingelő jégcsapokat varázsol a kisebb zuhatagok köré.

A Mikulás már a szakállát is lecserélte, így várja a lelkes gyerekeket és felnőtteket a völgybe, meglepetésekkel, és a már megszokott, könnyű 10 km-es, valamint a komolyabb 25 km-es távval!

A rövidebb táv egy családi séta jellegű, sokak által kedvelt klasszikus szurdoktúra , mely gyerekekkel is könnyedén teljesíthető. A nagyobb táv Fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyig tart, ahol meleg teával várjuk az érkezőket. Játszóház és csere-bere!

A túra végén a gyerekeket játszóházzal várjuk, ahol lehetőség lesz kisebb, kézzel készített karácsonyi ajándék készítésére, a nagyobbak a Bodajki helyi termékekkel és műremekekkel ismerkedhetnek meg, termelőink, művészeink jóvoltából. Hozz magaddal egy megunt játékodat! Az idén is szeretnék folytatni a tavaly elindított "játék csere-bere" lehetőségét. A túra előtt a megunt játékodat, leteheted egy asztalra, ahol kapsz egy sorszámot majd a túra végén kiválthatod egy másik játékra. A hozott tárgyakat el lehet cserélni akár játékra, akár könyvre,vagy bármi más lehetőségre ami adott a választékból.
Iskolás csoportoknak kedvezmény!
Részletek itt!

Megosztás a közösségi oldalakon